Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povratak

Beyoncé: Tako se ponosim što se okupio Destiny’s Child

beyonce
Pixsell
11.01.2013.
u 19:00

Trio nije odlučio je li pjesma “Nuclear” samo izdvojen slučaj ili će djevojke napraviti cijeli album. – Ovo je početak, vidjet ćemo kako će se stvari razvijati – rekla je Kelly Rowland

Obožavatelji pjesama “Bootylicious”, “Survivor”, “Say My Name and Bills, Bills, Bills” i drugih hitova skupine Destiny’s Child dolaze na svoje – nakon osam godina grupa je ponovno na okupu. Beyoncé Knowles, Kelly Rowland i Michelle Williams zajedno su ušle u studio i iznjedrile novi singl – pjesmu “Nuclear”.

– Ovo je prvi zajednički pothvat nakon osam godina pod imenom Destiny’s Child, tako se ponosim – izjavila je Beyoncé i dodala da će obožavatelji morati pričekati kraj siječnja kako bi pjesmu čuli.

Trio nije odlučio je li pjesma “Nuclear” samo izdvojen slučaj ili će djevojke napraviti cijeli album.

– Ovo je početak, vidjet ćemo kako će se stvari razvijati – rekla je Kelly Rowland.

Početak 2013. očito je vrijeme velikih povrataka. Uz Destiny’s Child, prvu pjesmu nakon 10 godina stanke ovaj tjedan objavio je i David Bowie, a jučer je Justin Timberlake izjavio kako nakon šest godina pušta u javnost novi singl.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije